I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Falsterbo Horse Show 2012

Posted by Hannah Åkerblom on July 17, 2012 at 5:40 AM

Nu har vi kommit hem och landat efter Falsterbo.... Som i år blev en större besvikelse än i fjol... suck.... Bambie känndes sååå fin när vi kom ner och trimmade dagarna innan, avslappnad men energisk precis som jag vill ha henne. Sen på måndag när det var dags att hoppa, på framhoppningen var hon super hoppade runt och fint och avslappnat. Sen när vi kom in på banan blev hon helt förstelnad... jag fick jaga fram henne och det gick katastrof, hon lyssna inte framåt, inte bakåt var totalt ofokuserad på hindren och ja.... jag vet inte.... det slutade i alla fall på 8 fel =( inte nöjd. Dag 2 var jag redan från början omotiverad och less... första gången i mitt liv som jag var helt utan fajting feeling. Hon var spänd redan på framridningen hoppningen ska vi inte ens prata om jag fick jaga fram henne till hindren det var katastrof. Väl inne på banan var det väll igentligen ingen större förändring men jag var sååå omotiverad och redan i annridningen på första hindret hade jag gett upp så vi kravla oss igenom 4 hinder innan jag höjde handen och gick ut.... knäckt är bara förnamnet... jag skämdes så hemskt för det som hänt och ville hällst av allt bara sjunka genom jorden...

Fick trots detta en del personer intresserad av hästen men är fortfarande osäker om jag vill sälja eller inte... =S

Resten av veckan spenderades i Equeens tält och oj vad vi sålde.... och kul hade vi så trotts en dålig tävling så hade vi en grymt rolig men jobbig vecka där nere.

Shopping blev det... alldeles för mycket som vanligt... blev både en ny häst och en ny lastbil (inte bortskämd ;) ) Hästen berättar jag mer om när den kommer men det är samma pappa som min underbara Carro! Lastbilen var som en dröm att köra har aldrig ens kört en bil som är så lätt körd och underbar som den. I'm in LOVE!!!!!!! Big time!!!!! Jag är SÅ lyckligt lottad!!!!!!

Blev en massa nya saker med. Nya Free jump stigbyglar i lila köpte jag på Skara lika  så Animo ridbyxor rosa som för en gångs skull fanns i min storlek. köpte en dunväst och en tröja från DKB riders tour. fick/köpte 5 nya tävlingsshabrak och 2 luvor. bling pannband förbygel martingal nya hela chaps till vintern och en massa annat smått och gott.

Sista kvällen bjöd Carro oss på 3 rätters som blev 2 1/2 rätters för efterrätterna var typ slut så vi fick dela. ;) och massa Champagne för att fira denna lyckade vecka!!!! Hon slog försäljningsrekord och vi har haft super kul ihop.

13 timmars körning fram och tillbaka gick väldigt snabbt och bra, men det var såå skönt att komma hem och träffa alla underbara hästar i stallet. Nu blickar vi framåt mot Näset. =)

Hade bra alla glada

Take care xoxo / H

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments