I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Good and Bad

Posted by Hannah Åkerblom on July 18, 2012 at 4:10 PM

Måndagen innan Falsterbo tog vi bort våran älskade Cornetto (Cotten). Vi åkte ner till Brunmåla på morgonen och när vi kom ner och tog av gipset, gjorde vi en ny röntgen och ultraljud. Allt var kaos ingen av deras vetrinärer förstod varför hästen var vid liv... Allt var trasigt och benet hade börjat läka i fel vinkel utan leder eller ledband. Inget att ens fundera över... Så senare den eftermidagen tog vi bort honom. Han hade fått sånna hemska sår utav gipset på benet och hade så fruktansvärt ont att han inte alls kunde gå utan smärta. 

Ett tråkigt slut på en fin häst, men han slapp i alla fall gå runt och ha ont för det hade han aldrig kommit ifrån på annat vis.

Han fick en kort vistelse i vårat team men gjorde det riktigt bra den tid som han var här och har bidragit till mycket skratt och gråt. Nu fick vi gråta en sista gång innan vi kan minnas honom med enbart glädje igen :)

En annan lite gladare nyhet är att Byzance nu är bekräftat dräktig på andra kollen och pappan blev lite oväntat Colmar. Men det var honom hon ville ha så, så fick det bli =) Nu ska vi hämta hem henne och sen hoppas vi det håller sig hela vägen =)

 

Cornetto på Bilmetro Horse Festival!

Ha en skön sommar allehop

XOXO / H

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments