I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

2012

Posted by Hannah Åkerblom on December 16, 2012 at 4:00 AM

Nu är sesången 2012 över... :( Vill inte att den ska ta slut. Det har varit det roligaste och jobbigaste/händelserika år nånsin för min del. Alldeles för mycket otur med mina hästar i form av kolik, transportsjuka, sårskador och så klart det värsta av allt Cottens olycka på Strömsholm... Vi skänker honom en tanke <3 Men det som inte dödar stärker säger dom så vi får hoppas på det.

Även min älskade mormor gick bort här nu för ett par veckor sedan. skänker henne en tanke oxå <3

Men förutom det så har året varit helt otroligt. Har under året vunnit 19 klasser med Refräng! Hon kvalade in till Globen och gjorde där sitt yttersta men tyvärr 4 fel. Påt igen nästa år ;)

Bambie vann unghäst potten på Årsta Runsten i sommras och tävlade Falsterbo i Juli och gick till FINAL i Flyinge i oktober!!!

Caretto som var gröngölingen i sällskapet fick börja året lugnt och fint men visade sån kapacitet och vilja att även hon innan sommaren var slut lyckades kvala till Breeders. Och väl där så började hon med att NOLLA första dagen!!! Men fick tyvärr 2 rutin fel i kval 2 så  fel. Men en riktig super häst kommer det att bli. 2013 hoppas vi på Falsterbo med henne.

Sen har jag haft en hel rad med andra hästar som kommit och gått lite grann. Utöver ovannämda så står nu i stallet;

Casall, 4 årig Hingst e: Cascado ue: Esprit ej tävlad ännu. Candy 5 årigt sto e: Vittoro ue: Phantom ej tävlad ännu. TILL SALU

Sandro's Edition: 7  årigt sto e: Sandro Boy ue: Esprit tävlad upp till 120 med placering målet nästa år är att starta 140 innan årets slut.

Alla våra hästar är till salu men för aktuella priser kontakta mig.

Jag kan knappt vänta till nästa år, men tack och lov är det bara drygt 2 veckor kvar av detta år!!! :D Nu ska jag träna hästarna och jobba upp kondition och styrka framför allt så dom klarar av att hoppa ännu större hinder till våren.  ;) Nu önskar jag alla en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR! Vi ses på tävlingarna 2013!

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments