I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Hästveckan och Hammarö CSI**

Posted by Hannah Åkerblom on August 8, 2011 at 5:45 AM

Oj oj bråda dagar nu!

Förra helgen hade jag en riktig guld helg i Bollnäs på hästveckan. 11 placeringar drog jag ihop! Alla unghästar nollade ALLA sina klasser. Lika så Refäng som också tog en 4 en 3 och en 2 placering i helgen. Mantovani tog 1 placering nr 8 och gjorde en super runda i söndagens final klass 125. Stjärnan i helgen blev Cornetto våran nya prince i stallet som vi köpte för 2 veckor sedan från Czek Republic samma ställe som Balou's Girl. Han VANN sin klass 115 på söndagen. Det är den första klass jag vinner på 2 år!!!! :D gissa om jag var glad!!! Mitt andra vinst täcke för året. Bambie vann ju ett som meetingbäst i Gävle! Hästar från Tjeckien ska det vara ;)

I helgen fick Busan visa vad hon kunna i Karlstad på Equalityline horse Show. Det gick inte så bra.... Massa massa regn gjorde banan hal och våt, jag var super smart och glömde broddarna hemma =( så det blev dyrt för mig... suck!  Dag 1 red jag stora rundan 140 klass hon vela inte gå frammåt å jag fick kämpa på som tusan. Börja med att  riva 2 an sen halka hon i uppsprånget till kombinationen så det blev en lättare krash =( Hoppade den igen utan större problem men rev sen även sista hindret! Suck!!! Dag 2 gick jag ner för att rida lilla rundan 125 för att hitta rytmen å få lite självkänsla tillbaka. det slutade på 4 fel en väldigt lat Busan rev in i första kombinationen... Gggaaaaa!!!! Vag blir tokig på denna märr ibland! sista dagen skulle det komma 30ml regn så jag tog det säkra före det osäkra och hoppade 125 igen. Vilket slutadde på 17 fel hon rev 3 å sen gjorde vi halt å sammla ihop oss igen... Hon var inte på hugget min dam så nu vet jag inte vad jag ska rida i tierp! Men men, fick i alla fall lite mer erfarenhet med mig i bagaget å lärde mig att aldrig åka med bara Busan på en tävling det är oftast väldigt otacksamt! Då hon bara tagit 3 vettiga placeringar dom senaste 2 åren! =(

Tierp nästa ny laddning å taggning!

xoxo / H

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments