I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Kråkhoppet

Posted by Hannah Åkerblom on August 20, 2011 at 6:55 PM

Förra helgen åkte vi med 3 hästar Byzance, Refräng och Cornetto till Tierp för att tävla i 4 dagar.

Refräng var en riktig pärla hela helgen och fick pris i alla sina starter. Dock ingen framskjuten placering då hon fick 4 fel i varje omhoppning men dock ett pris i alla fall.

Cotten han var inte lika pigg och fräsh som tävlingen innan och jag hade ganske stora problem att få honom bra på hindren då han varken lyssnade fram eller tillbaka... Resultaten blev därefter, 4 fel dag1, 8 fel dag 2, 4 fel dag3 och 13 fel dag 4 dock så var sista rundan den bästa. Men han gjorde ett helikopterhopp in i första kombinationen så jag fick styra ut honom och därav en massa tidsfel. Men men rundan var den bästa för helgen och kvalitén på sprången var super. Han behöver dock stärkas lite mer och bli lite lydigare för både hand och skänkel =)

Byzance blev det inte bra alls med hon hoppade inte så bra och känndes.... inge bra! Suck så vi utgick i båda klasserna. Hon fick sig en tripp till Brunmåla härom dan och blev genomgåd. Tack och lov inga större problem så vi fick åka hem lika fort igen. Så hon får nu vänta lite med tävlandet å ev får hon gå Hudik.

Nästa tävling är nästa helg med champion of the youngsters: där får så klart Balou's Girl och Miss Lorenza gå!

over and out, xoxo / H

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments