I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

SM och Gävle Horse Show!!!

Posted by Hannah Åkerblom on September 12, 2011 at 7:55 AM

Oj jag har varit ganska seg med mina uppdateringar, Men jag har så sjukt mycket att göra nu för tiden så hinner inte sitta vid datorn nånting. Men idag ska jag göra ett försök för det hellregnar ute =(

Har klivit upp för 2 timmar sedan (kl 12) min första sovmorgon på evigheter! Jag stängde av mobilen för att bli lämnad ifred. Men nu är vi back in buissness agin! Igår var jag med Hammarströms till Gagnef på nationell ponny tävlingn. Klev upp kl 4 och åkte till Askesta för at fodra hästar och byta bil sen raka vägen till Gagnef, tog exakt 2 h att köra så det gick rätt bra. Blev lite blandade resultat men Amanda slog på stort och fick 3 placeringar varav en vinst i MSV A 120!!!! och SM KVAL!!!! Super bra jobbat!!!

Sen körde jag lastbilen hem och det var bara SÅÅÅÅ kul!!! Älskar att köra lastbil även om den är höger styrd! Det var lite ovant men det gick bra efter några meter ;) Kom sen hem kl 22 å då dog jag  på en gång och vaknade inte förens kl 12... Förlåt Cissi... (Som fick göra stallet själv)

För egen del så var jag för 2 veckor sedan till Sköve och Grevagården på Champion of the Youngsters det gick kanon. Bambie nolla alla kvalen och därmed till final där hon tyvärr fick ett förargligt nedslag. =( Men gjorde en grym runda och jag bara ÄLSKAR den hästen. Hon är sååå fantastisk.

Lolly blev det en dunder miss med i första kvalet och jag tror hon blev arg på mig för dag 2 vela hon ingenting och rev 2 hinder :O inte likt henne. Så hon fick gå consulotion klassen och "vann" den i stället ;) över 300 kr i premie :D Ja tack!!!

Helgen efter bar det iväg till Gävle på Travet för Gävle Horse Show! Dit fick 4 hästar åka dock ej Busan.

Refräng inledde helgen med en vinst i 110 klassen :D Ett dunder snyggt täcke fick vi. Det är min andra klass som jag vinner i år jag brukar aldrig vinna men nu börjar det släppa lite grann! Sen fick Cornetto en 6 plats i 120. Bambie gick med ett ner i varje klass under helgen och slutade därmed 2:a i Finalen på söndagen. Lolly gick sådär hoppde väldigt bra och väl men fick tyvärr för mycket fel.

Refräng och Cornetto fick ett ner var i 125 vilket var super bra!!!

Nästa helg bär det av mot Hudik med 6 hästar =)

You need Adobe Flash Player to view this content.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments