I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

RyttarCupen2011

Posted by Hannah Åkerblom on September 21, 2011 at 4:20 AM

Hudiksvall var vi till i helgen. Det resulterade i många bra rundor.
Refräng inledde helgen med en 3e plats i 120. och fortsatte sen med en 4 fel i 125 rev B i 3 kombinationen. Och sen på Söndagen så VANN vi 120 klassen !!!!!

Bambie gjorde en bra helg med en felfri runda i 110 och 120. samt en super runda på tyvärr 4 fel i 120. Men hon var så avslappnad och lugn och så himla lätt riden. Så det här får bli Bambies sista tävling för iår. Vi skippar Flyinge och stannar hemma. =)

Lolly fick enbart gå en dag 0 fel 110 men en ganska stökig runda. 120 började illa med att hon sprang rätt på nr 2,3 så efter det fick hon göra halt och trav hoppa nästa hinder. Efter det så hoppade hon gallant å super bra. Hon blir bara väldigt övermodig i mellan åt. Lolly får gå Högbo om 3 veckor sen får hon vila med. Men förhoppningsvis så blir hon såld innan.

Cornetto: Inledde med en väldigt dålig runda i 120 endast 4 fel men ingen bra runda. Stel i galoppen och trutig i munnen. Dag 2 125 bettslade jag upp och simsalabim så fick han en mycket rundare och trevligare galopp. Tyvärr lysnade inte han helt på mig iaf och rev 2 hinder. "/ Sista dagen 120 hoppning var den bästa dessvärre gjorde jag en miss igen.... så vi fick 4 fel men rundan var sååå mycket bättre!

Corvette fick debutera 110 och gjorde det jätte bra. hon rev 2,3 men efter det så lärde hon sig vart hon hade fötterna och hoppade super resten av banan.

Byzance.... WOW vilken kännsla jag fick i första 140... Hon hoppade som en gud och verkligen kickade ut bakbenen, AMAZING!!! Hon var som en dröm och jag kunde inte sluta flina, Tyvärr så klantade jag mig rejält på en linje, Hon drog lite till höger och jag skulle bara räta upp henne varar hon missförstår och lägger in ett extra språng och hoppar rätt in i stödet. AJ!!!! Inte bra fy på dig Hannah. =( Men sen avslutade hon rundan på ett vettigt och bra sätt ändå. Söndagen var inte lika rolig... Hon hoppade super på framhoppningen men sen satte vi om bakskydden och hon blev jätte arg så arg så hon nitade på första hindret... Inte bra... efter det så rev hon 2 till och sen gick jag ut... Tappade fokus och kämpar glöden... jaja jag ska försöka åka till Näset på söndag med henne och Cotten å rida 120,130 på dom, om jag lyckas... det var inga starter på Näset och jag är anmäld till en 90 klass på Kaiser på Nytorp på söndag... Så jag hoppas min hästskötare dyker upp i helgen och kan hjälpa mig... men just nu ser det mörkt ut =(

I det stora hela så fick jag 5 placeringar i helgen och framför allt ett vinnst täcke!!!!  Börjar nästan bli en vana nu =) super kul jag som aldrig brukar vinna, Har hittils nu på dom 5 senaste tävligarna vunnit 3 klasser. Vore roligt om et blev ett par till ;) mycket vill ha mer vet ni :P

Sköt om er alla och ha en bra dag...

XOXO / H

You need Adobe Flash Player to view this content.

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments