I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Extra helg blev Extra bra!!!

Posted by Hannah Åkerblom on September 30, 2011 at 12:00 PM

Hello. Förra helgen blev det en oplanerad tävlingsdag på söndagen.

Vi började med att kliva upp och åka till Nytorp för att göra tävlingsdebut på Kaiser K! Det gjorde han med bravur. 1 ner i 90 pga att han blev lite vinglig och inte helt konsentrerad på vart han skulle och över hindret han rev drog han till vänster så vi nästan missa nästa hinder :P men vi tog oss i mål och utan missöden! Vilken kanon kille aldrig tävlat å går in å hoppar som om han aldrig gjort annat.

Där efter så kastade vi in hästen och skyndade oss hem för att byta Kaiser mot Byzance och Cornetto. Sen styrde vi lastbilen mot Sundsvall och Näset. Väl framme så låg vi bra till i tiden jag gick in och efteranmälde Cornetto till 120 och Byzance till 130.

Cotten hoppade jätte fint i 120 och gjorde en kanon omhoppning snabb och felfri med lite tur. Han lyssnade på mig och hoppade av hela tiden där jag ville :D det har han inte gjort förut. Vi gick som sagt ut först och vann klassen tillslut!!!! TJOHO!!!!

Då bestämde jag mig för att efteranmäla till 130 och debutera. Det var en ganska konstig bana men hindren såg rätt låga ut och det var bra avstånd men vissa konstiga linjer. Byzance var ut först och hoppade super bra dock inte helt klockrent som vanligt och en bom föll... snabb tid dock å det var ju en A:0 så det var ju huvudsaken. Ingen lyckades nolla så när jag gick in på Cotten som siste man låg jag fortfarnade i ledningen :D och han gjorde det inge sämmre han heller. Nollade hela banan fram till sista linjen då jag fick tillbaka honom för mycket så han hoppade av för stort och var tvungen att ta bakbommen med bakbenen. Men genomförde banan med bättre resultat än jag vågat hoppats på!!! Så även han fick 4 fel och en något långsammare tid än Busan vilket gav honom 2:a platsen!!!! :D Full pott!!!! En sån tävling har jag aldrig gjort förut så det var grymt roligt!!! Vilka kanon hästar jag börjar få å då blir det lättare att pansionera Busan sen nästa år!

Ingen dålig dag å ett bra beslut att åka till Näset å tävla! Tack Jon och Sofie som gjorde det möjligt. Och Jennie för hjälpen i stallet :D Värdens bästa syster ;)

You need Adobe Flash Player to view this content.

XOXO / H

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments