I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Högbo RK Hösttävling

Posted by Hannah Åkerblom on October 11, 2011 at 3:50 AM

i helgen var vi till Högbos RK och tävlade. Det var lokalr på lördagen och jag å Jennie åkte ner med Alfons och Kaiser! Dom visade verkligen att killar kan! Både Kaiser och Alfons nollade 1m klassen vilket var Kaisers första 1m och han hoppade såååå bra! Det var även Jennies första nolla i 1m så gissa om hon var glad! :D

På söndag så åkte jag Jon och Lotta ner med 4 hästar, Räfflan, Cotten, Busan och Lolly.

Det visade sig bli en riktigt bra tävling, Lolly började med att nolla 110 å var relativt lugn.

Räfflan hoppade super i 120 men blev tyvärr en jätte miss då jag missade ett galoppsprång och hästen fick trampa om och landade ganska hårt på bakbommen =( Stackars!!! men fullföljde rundan efteråt utan missöden och hon var lika glad när hon gick ut som när hon gick in =) Cotten sen han känndes super fin å gjorde en kanon runda på 0 fel och fick en 11 plac av 80-90 ekipage inte illa tycker jag ;) Lolly igen: Ja det blev väldigt otur för våran del, först så missade jag hur många/få ryttare det var kvar till mig å när jag insååg att det bara var 2 kvar så hade inte vi börjat hoppa än.. opps!!! Man hörde ingenting inne på framhoppningen "/ så vi skyndade oss för glatta livet att hoppa fram fick några super språng och skyndade mig mot banan. När jag kom dit så upptäckte jag att dom inte kommit nånstans. Då kommer det en person ut till framhoppnigen och skriker "OLYCKA PÅ BANAN, VI INVÄNTAR AMBULANS" ååå Nej... Jag som stressade som en tok stackars Lolly nu fick hon gå där å vänta jätte länge, Hade jag bara väntat en lite stund till så hade det varit bra. Personen som rammlade av hade gjort illa nacken så det tog dom en bra stund att få in henne i ambulasen. Hoppas hon klara sig bra!!!! Ja efter ca 40 min väntan så var det äntligen dags å det tyckte lolly med. =) Hon var så pigg och fin hoppade stora runda fina språng hela banan igenom. Rev tyvärr in i sista kombinationen, hon blev lite hängig med frambenen men oj så fin hon var! =)

Cotten igen nu 130: Verkligen en super hög och svår bana linjer linjer å åter linjer. Men inga problem för denna herre han har verkligen utvecklats den senaste tiden! Noll fel och till omh!!! WIEEEEE!!!! Vi skyndade oss att hämta Busan, Hon hade lite problem med ena bakskyddet idag igen å vela inget pec alls till första rundan. Vi fick avryta framhoppningen och ta av skydden dom var inge bra alls idag hon knep å bara kastade sig över hindren "/ så hon fick hoppa utan å gjorde det oki hon nollade med lite darr på 2 bommar hade inte den bästa tekninken hon var väldigt spänd men nollade iaf så 2 hästar till omh!!!

Cotten först ut å nu var han trött oj oj oj.... Han kämpa å kämpa men orkade inte riktigt hela vägen vi rev framkanten på 2 oxrar men iövrigt en bra runda det gav till slut en 7 plac,

Busan känndes nu mycket bättre å det gick att rida henne lite mer normalt vi var felfri till sista hindret då satte jag allt på ett kort men räckte inte riktigt fram på det jag hade tänkt så hon fick med sig den bommen och vi slutade då på en 5 plats. Inte illa 5 priser av 7 starter =) En mycket bra dag å det känns som vi har ett bra flyt just nu =)

Xoxo / H

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments