I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Long time no see...

Posted by Hannah Åkerblom on February 25, 2013 at 5:00 AM

Hej alla underbara.

Ber så mycket om ursäkt att denna sida blivit lite bort glömd på senare tid. =( Men som ni alla vet så har jag förlorat min kärade fiancé Jon. Han dog i sitt hem av en hjärtattack endast 27 år gammal, den 3/1-13.

Nu är mitt liv helt förändrat allt som man trodde man hade är borta och livet har tagit nya svängar... Det finns både gott och ont med detta och man får verkligen nya perspektiv på livet.

Just nu sitter jag i min lastbil i soliga Oliva Valenciana Spanien. och är för första gången ledig idag sen vi kom ner. Har tävlat i 9 dagar i sträck så när som på en dags uppehåll. I morgon börjar det om igen för dom sista 6 dagarna med tävling denna period. Efter det blir det uppehåll på 2 veckor innan dom avslutande 3 veckorna börjar. Hittils har det gått rätt bra på tävlingarna. Inga katastrofrundor förutom Bamibe som, som vanligt inte tycker om att åka bort och tävla, men hon börjar vänja sig vid allt nu så hoppas på att hon kan gå fullt ut dom sista 3 veckorna här.  Carro har skött sig helt fantastiskt hon har inte gjort ett ända misstag på hela tiden här, första start så gjorde jag en dundertabbe på sista hindret så hon fick 4 fel i den rundan, I övriga rundor har hon varit felfri och helt magisk att rida. Den hästen kommer bli nåt stort! Refräng har tagit 2 placeringar en strö placering och en 5 plats i 130, i övrigt har hon gjort 4 felsrundor och en 8 igår. Hon känns lite mattare i kroppen just nu men har helt sjukt fina språng hela tiden så hoppas på att kunna rida 140 i början på nästa tour. =) Ev blir det Guld touren nästa helg 130/135 vi får se om jag vågar. Sandy har jag inte riktigt hittat knapparna på i går bytte jag bett och sim sala bim så gick hon dubbel nolla i 120 A1a och var rätt snabb så hon fick en 5e plats hon oxå. Duktig pålle! Så  nästa helg blir det 130 iaf.

Vi får se vart vinden bär mig efter detta men det här är det roligaste jag nånsin gjort och är evigt tacksam för dessa snälla människor som gjort denna resan möjlig.

Jag ska försöka bli bättre på att uppdattera. Men som sagt en vecka kvar sen får hästarna välförtjänt vila. Kommer hit en veterinär nästa vecka som ska titta igenom alla hästar för att se så dom håller 3 veckor till. =) service!

Här kommer en film på Carro från finalen i torsdags har inte laddat upp några flera än för det tar 20 år.... typ ;)

 http://www.youtube.com/watch?v=R6SFOxkqwAM&feature=share&list=UU_uP8AziW6xbcuCVJw-gy1Q

XOXO 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments