I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

MET Tour 2 -13

Posted by Hannah Åkerblom on March 21, 2013 at 5:30 PM

Hi everybody!

Nu är första touren över och lika så pausen i mellan. Jag trodde det skulle bli tråkigt och att tiden skulle gå sakta, men inte då. Vi har haft så mycket att göra ändå att jag inte hunnit/kunnat åka ner till lgh. Vi har det så bra här nere. Det är så roligt och jag har skaffat mig så många vänner och träffat otroliga människor! vill aldrig att denna tid ska ta slut. längtar redan till nästa år då är tävlingen i hela 3 månader :D Man bryr sig liksom inte om att tävla när man är här, det är bara så himla roligt att vara här och umgås med alla fantastiska människor. =) everybody is like a big family! <3

Denna vecka har hittils Carro hoppat 3 130 som varit rätt enkla och trevliga. Och som vanligt har hon gjort det med flaggan i topp 0 fel dag 1 4 fel i grunden dag 2 men 0a och jätte snabb i omh men det hjälps ju inte om man har 4 fel i runda 1. aja duktig är hon iaf. idag red jag fort (tyckte jag) men fick hjärnsläpp på sista och tyckte inte jag räckte fram på distansen (vilket jag gjorde fint) men jag ökade lite väl mycket så hon rev tyvärr. Vilken dunder tabbe från mig, fatta inte vad jag tänkte på. Påt igen nästa vecka bara. Nu ska Refräng få hoppa 140 i helgen 3 st... hon har ju vuxit ur 130 nu men 140 är högt så vi får se hur det går har anmält en någolunda lätt 140 iaf. så vi får se... BG och SE får hoppa bäbis klasser ett tag till 125 denna helg. sen kanske dom kan gå upp i 130 nästa helg hoppas jag.

Efter denna tour åker vi vidare norrut mot Österrike och Magnaresino (Stavas) ska tydligen vara en fantastisk tävling sägs det. Roligt att få åka på fler ställen än bara ett. Sen börjar det bli dags att anmäla svenska tävlingar oxå har några inplanerad som ska göras innan nästa äventyr börjar ;)

Är ganska roligt att man är här och sitter och rider jämte RGB och Sergio Alvarez Moja på framridningarna. Dom stora killarna börjar rulla in nu, Peder och Lisen är ju på g dom med.

Återkommer senare med resultaten. Med soliga hälsningar från OlivaNova

xoxo

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments