I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Nyheter

Sweden

Posted by Hannah Åkerblom on May 23, 2013 at 5:45 AM

Nu är det alldeles strax dags att packa Mr Blue igen och dra till Frankrike! första stoppet är Haras de Bory väster om Paris sedan drar vi vidare norrut mot Hardelot! Spännande! Inte så många hästar som för följa denna omgång endast Refräng Caretto och Best!

Refräng har för övrigt gått som en raket sen vi kom hem! Helt otroligt att i December red vi 120 i Globen och tyckte det var högt och svårt. 2 månader senare tävlar vi internationellt 140 och 2 månader efter det 145 och är en hårsmån från att vinna en sån klass! Hon har tagit sig kan man säga. Denna lilla problem häst som vi varit på väg att ge upp med så många gånger. Men uppenbarligen så går allt!!! Min lilla stjärna!

Vi har gjort 2 tävlingar i sverige nu Högbospelen och Dalahoppet. I Högbo fick Refräng en 6:e plats i 140 och i Falun fick hon en 8:e plats och en 11:e plats i 140 och precis utanför pris i 145. Hoppas hon går bra i Frankrike för då har vi planerat rida World Ranking Class 145cm :D Men vi får se annars väntar vi med det till en annan tävling. =) Nu är det dags att packa. see ya!!!

xoxo / H

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments