I N T E R N A T I O N A L 

Stall Helsingehus 

Show Jumping Horses

Byzance

 Byzance 1995 e.Robin Z  ue.Tammerfors xx

Tävlad upp till 150 hoppning GP m.m. Min absolut bästa häst som lärt mig det mesta av vad hoppning heter. Jag köpte denna häst Sept 05. Då jag precis börjat mitt första år på Strömsholm. Hon blev en perfekt häst att ha på skolan allraminst i hoppningen. Då jag redan på RIK fick börja rida och träna i lärargrupperna för Lotta Björe och Sylve Söderstrand.

2006 var ett riktigt bra år för oss. Då vann vi våran första 140 klass. Kvalade och red Young Rider SM och gick YR programmet på Strömsholm.

"Busan" är en charmig dam som vet att hon är bäst, hon blir väldigt lätt sur och är ganska stoig av sig. Men hon är absolut snällaste jag vet, och gudomligt härlig att rida.

Busan har haft ett föl som 4 åring han heter Box car willy och är en riktig stjärna, gick b.la. unghäst VM som 7 åring med ägaren Cilla Tangfeldt.

Efter avslutad tävlingskariär är tanken att hon ska tillbaka in i avelsboxen.

Busan har nu gjort debut internationellt och tagit placering i 150 hoppning!!! :D

Jag känner mig riktigt nöjd med min tävlingskarriär på denna häst, Jag har lärt mig massor som jag nu ska försöka lära mina yngrehästar och elever! Busan har varit en fantastisk läromästare som jag kommer sakna till tusen! Men hon förtjänar en lång skön pension å att få bli mamma, vilket vi alla ser spänt fram emot!

<3 <3 <3

 

 

 

Members Area

Recent Blog Entries

Upcoming Events

Newest Members